De Basis
- 4 opeenvolgende actieve barbecue workshops:
- Basis 1 = Kennismaking BBQ ACADEMY, verschillende soorten barbecues, tips & tricks over aankoop, gebruik & onderhoud van uw barbecuetoestel, verschillende tapas en hapjes op de grill
- Basis 2 = Leuke, verrassende en eenvoudige BBQgerechten met vis en varkensvlees. Verschillende technieken komen aan bod, alsook verschillende side-dishes.
- Basis 3 = Lekkere en haalbare gerechten met rundvlees, lam, kip, verschillende technieken en side-dishes.
- Basis 4 = Smaakvolle snacks en desserts
U bent al jaren op zoek naar leuke BBQgerechten,
de juiste BBQtechniek of het juiste BBQtoestel,…
U bent hobbykok of louter geïnteresseerd in de BBQ wereld?
Dan is deze lessenreeks een ideale start van een grote BBQcarrière!
Culinair
- Actieve barbecueworkshops met culinaire toppers:
- • vis, vlees, gevogelte, groenten, desserts,…
- • productinformatie en dresseertechnieken
- • verschillende grilltechnieken, tips & tricks
- • barbecuewedstrijd : The Q Box
- • uw favoriete gerecht gewikt en gewogen
U heeft de basis om te barbecueën onder de knie,
u bent al enige tijd een actieve hobbykok,
u zoekt verfijning in gerechten, smaken, geuren en kleuren …
Dan is de culinaire BBQ lessenreeks iets voor u!
Thema BBQ
- Keuze uit verschillende thema`s:
- • vis op de BBQ
- • wild op de BBQ
- • kruiden en marinades
- • warm en koud roken
- • werken met de Oklahoma
- • werken met de keramische BBQ
Deze workshops zijn samengesteld om specifieke technieken en producten in the picture te plaatsen.
Ingrediënten, technieken en toestellen worden zorgvuldig onder de loep genomen.