
-
Werken op de Kamado
16/11/2017
19:00 - 22:30
We gaan werken op de Monolith en op de Big Green Egg
Een woordje technische uitleg over ontstaan en werking van een ‘kamado’, daarna gaan we meteen aan de slag!
Onder leiding van onze chef, Luc Sierens, ontdekken we op een actieve manier drie manieren van ‘koken’ op deze toestellen:
direct grillen, indirect ‘low-and-slow’ garen én rechtstreeks bakken op de pizzasteen.
Wij streven ernaar om steeds met dagverse en seizoensgebonden producten te werken. We zijn dus het menu momenteel aan het opstellen maar denk hierbij aan lekkere tapas, een hoofdgerecht en we vergeten uiteraard een dessert niet…
Vlug inschrijven is de boodschap want volzet = volzet.
Geachte,
Kunnen we nog inschrijven voor de BBQ cursus van 16/11? Gaat deze zeker door ?
Dank voor uw snelle reactie & vriendelijke groet,
Katty Cooreman