-
Winters grillen
24/10/2018
18:30 - 21:30
BBQ’en is van alle seizoenen. Gedaan met enkel die bbq van onder het stof te halen als de zon schijnt en het 25 graden is. De koude eindejaarsmaanden vragen om een gezellig vuurtje, hartverwarmend eten en veel vrienden. De ideale setting dus om er een winterse bbq op los te laten.
Chef Patrick gaat met jullie aan de slag op verschillende toestellen.
We werken rond seizoensgebonden producten dus denk daarbij aan de vergeten groenten zoals pastinaak, knolselder, raap maar ook een stukje wild of vis kan er aan te pas komen.
Laat je verrassen door de culinaire kennis van onze chef tijdens deze leerrijke en ontspannende avond.
Beste
Is dit een gevorderde workshop of meer voor beginners
Dag Bjorn, Dit is een workshop die ook voor beginners past. We willen tonen dat op dat moment van het jaar met andere ingrediënten ook perfect kan gegrild worden.
Hopelijk tot binnenkort dus.
Beste groet
Davy