SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE AN ACCOUNT FORGOT YOUR PASSWORD?

FORGOT YOUR DETAILS?

AAH, WAIT, I REMEMBER NOW!

CREATE ACCOUNT

ALREADY HAVE AN ACCOUNT?

BBQ Academy

BBQ Academy

Don't take it too serious, we make it a fun learning BBQ experience

T: +32 (0)471 98 39 32


Email: info@bbqacademy.be

BBQ Academy
Locaties: Lauwe, Gavere, Knesselare, POP-UP Zwalm, Enspijk NL, Zevenhuizen NL

Open in Google Maps
  • No products in cart.
Don't take it too serious, we make it a fun learning BBQ experience
  • SIGN UP
  • LOGIN
  • Workshops
  • Teambuildings
  • B2B `Q`
  • Data en inschrijvingen
  • Over Ons
  • Cadeaucheque
  • Barbecuepartners
  • Contact

VerlopenLENTE op de BBQ – 27 APRIL 2016 – 19u tot 22u

woensdag, 06 april 2016 by Joost backaert
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

  • 27/04/2016
    19:00 - 22:00

LENTE op de barbecue: diverse seizoensgerechten met witte en groene asperges (en andere lentegroenten)

gecombineerd met o.a. lamsvlees en zeewolf.

We werken in groepjes samen om alles voor te bereiden, daarna gaan we meteen aan de slag

op de Boretti gasbarbecue, de kamado (Saffire en Monolith) en de mobiele Oklahoma smoker.

Zo ontdekken we de verschillen tussen de verschillende bereidingswijzen: direct en indirect, op gas, houtskool

en houtgestookt, we ontdekken wat snel gegrild dient te worden en welk gerecht eerder vraagt om ‘low-and-slow’.

Maar bovenal genieten we van een gezellig avondje samen met beginnende of meer ervaren barbecueliefhebbers,

we genieten van lekkere gerechten, de koelkast met (fris)drank staat binnen handbereik en we gaan naar huis

met een overzichtelijke handleiding om alles thuis zelf uit te proberen.

Onze pop-up-locatie bevindt zich in de reuze BBQ-tent op de parking van het tuinmeubel-, buitenkeuken-, barbecue-

en loungeparadijs Teakpoint te Zwalm

locatie   BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint

Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)

Locatie website: http://www.teakpoint.be/

Adres
Hundelgemsebaan 53, Zwalm, 9630, België

Read more
No Comments

UitverkochtTAPAS op de BBQ – 18 MEI 2016 – 19u tot 22u

woensdag, 06 april 2016 by Joost backaert
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

  • 18/05/2016
    19:00 - 22:00

TAPAS op de barbecue: dit keer bereiden we een waaier aan kleinere gerechtjes, o.a. MOINK Balls,

gevulde paddenstoelen, mini bruschetta’s, in combinatie met kleurrijke groenteslaatjes, ideaal voor een BBQ-buffet.

We werken in groepjes samen om alles voor te bereiden, daarna gaan we meteen aan de slag

op de Boretti gasbarbecue, de kamado (Saffire en Monolith) en de mobiele Oklahoma smoker.

Zo ontdekken we de verschillen tussen de verschillende bereidingswijzen: direct en indirect, op gas, houtskool

en houtgestookt, we ontdekken wat snel gegrild dient te worden en welk gerecht eerder vraagt om ‘low-and-slow’.

Maar bovenal genieten we van een gezellig avondje samen met beginnende of meer ervaren barbecueliefhebbers,

we genieten van lekkere gerechten, de koelkast met (fris)drank staat binnen handbereik en we gaan naar huis

met een overzichtelijke handleiding om alles thuis zelf uit te proberen.

Onze pop-up-locatie bevindt zich in de reuze BBQ-tent op de parking van het tuinmeubel-, buitenkeuken-, barbecue-

en loungeparadijs Teakpoint te Zwalm.

locatie   BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint

Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)

Locatie website: http://www.teakpoint.be/

Adres
Hundelgemsebaan 53, Zwalm, 9630, België

Read more
No Comments

VerlopenZOMER op de BBQ – 15 JUNI 2016 – 19u tot 22u

woensdag, 06 april 2016 by Joost backaert
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

  • 15/06/2016
    19:00 - 22:00

We voelen de vakantiekriebels al…

ZOMER op barbecue: we laten ons inspireren door een aantal klassiekers uit de Franse, Italiaanse, Spaanse

en Griekse keuken, waar we een BBQ-variant van maken. Er kan veel méér dan je soms vermoedt:

pizza’s, clafoutis, tortilla’s, souvlaki, gemista… al dat lekkers kan (natuurlijk) ook op de barbecue.

 

We werken in groepjes samen om alles voor te bereiden, daarna gaan we meteen aan de slag

op de Boretti gasbarbecue, de kamado (Saffire en Monolith) en de mobiele Oklahoma smoker.

Zo ontdekken we de verschillen tussen de verschillende bereidingswijzen: direct en indirect, op gas, houtskool

en houtgestookt, we ontdekken wat snel gegrild dient te worden en welk gerecht eerder vraagt om ‘low-and-slow’.

Maar bovenal genieten we van een gezellig avondje samen met beginnende of meer ervaren barbecueliefhebbers,

we genieten van lekkere gerechten, de koelkast met (fris)drank staat binnen handbereik en we gaan naar huis

met een overzichtelijke handleiding om alles thuis zelf uit te proberen.

Onze pop-up-locatie bevindt zich in de reuze BBQ-tent op de parking van het tuinmeubel-, buitenkeuken-, barbecue-

en loungeparadijs Teakpoint te Zwalm.

locatie   BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint

Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)

Locatie website: http://www.teakpoint.be/

Adres
Hundelgemsebaan 53, Zwalm, 9630, België

Read more
No Comments

VerlopenBELGIË op de BBQ – 20 JULI 2016 – 19u tot 22u

woensdag, 06 april 2016 by Joost backaert
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

  • 20/07/2016
    19:00 - 22:00

BELGIË boven… we werken vanavond alleen maar met Belgische producten, die we met plezier

het vuur aan de schenen zullen leggen. Het beste varkensvlees, wit-blauw rundsvlees, Noordzeevis,

smakelijk gecombineerd met dagverse groenten van Belgische bodem.

En we verrassen met een héél ongewoon (en typisch Belgisch) dessert op de barbecue…

 

We werken in groepjes samen om alles voor te bereiden, daarna gaan we meteen aan de slag

op de Boretti gasbarbecue, de kamado (Saffire en Monolith) en de mobiele Oklahoma smoker.

Zo ontdekken we de verschillen tussen de verschillende bereidingswijzen: direct en indirect, op gas, houtskool

en houtgestookt, we ontdekken wat snel gegrild dient te worden en welk gerecht eerder vraagt om ‘low-and-slow’.

Maar bovenal genieten we van een gezellig avondje samen met beginnende of meer ervaren barbecueliefhebbers,

we genieten van lekkere gerechten, de koelkast met (fris)drank staat binnen handbereik en we gaan naar huis

met een overzichtelijke handleiding om alles thuis zelf uit te proberen.

Onze pop-up-locatie bevindt zich in de reuze BBQ-tent op de parking van het tuinmeubel-, buitenkeuken-, barbecue-

en loungeparadijs Teakpoint te Zwalm.

locatie   BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint

Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)

Locatie website: http://www.teakpoint.be/

Adres
Hundelgemsebaan 53, Zwalm, 9630, België

Read more
No Comments

VerlopenThema – Werken op de Kamado

woensdag, 27 juli 2016 by Joost backaert
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

  • 24/08/2016
    19:00 - 22:00

We gaan werken op de Primo, op de Monolith, op de Saffire…
Een woordje technische uitleg over ontstaan en werking van een ‘kamado’,
daarna gaan we meteen aan de slag! We ontdekken drie manieren van ‘koken’ op deze toestellen:
direct grillen, indirect ‘low-and-slow’ garen én rechtstreeks bakken op de pizzasteen.

Op het menu staan o.a. verse pizza’s & focaccia, kort gegrilde rundsfilet, zuiderse lams-kofta op spiesjes,
visbrochette met kokos & koriander, kalkoenfilet met honingmosterdsaus… alles natuurlijk voorzien van diverse bijgerechtjes!
Ook aan een lekker zomers nagerecht van de kamado wordt gedacht…

Vlug inschrijven is de boodschap want volzet = volzet.

locatie   BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint

Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)

Locatie website: http://www.teakpoint.be/

Adres
Hundelgemsebaan 53, Zwalm, 9630, België

Read more
No Comments

VerlopenLente op de BBQ

woensdag, 15 maart 2017 by Davy De Sutter
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

  • LenteBBQ
    14/04/2017
    19:00 - 22:30

Deze POP UP BBQ ACADEMY vindt plaats in samenwerking met BBQchef Luc Sierens & Teakpoint.

 

Met verse lenteproducten maken we enkele verrassende hapjes, we creëren een leuk

visvoorgerecht én een hoofdgerecht met vlees, in combinatie met diverse groenten die we

ook grillen en wokken. Ook het dessert krijgt een onmiskenbare barbecue-touch.

We gaan aan de slag op diverse toestellen: kamado, Boretti-gasbarbecue, Ofyr en Oklahoma.

De workshop richt zich naar beginnende én meer ervaren BBQ-liefhebbers, die hun eigen toestel

optimaal willen leren gebruiken, en tot beginnende talenten, die deze avond vooral ‘tips & tricks’

willen sprokkelen, om van elke barbecue thuis of bij vrienden een culinair feest te maken.

 

 

locatie   BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint

Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)

Locatie website: http://www.teakpoint.be/

Adres
Hundelgemsebaan 53, Zwalm, 9630, België

Read more
No Comments

VerlopenFoodpairing op de BBQ

woensdag, 15 maart 2017 by Davy De Sutter
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

  • Foodpairing
    26/05/2017
    19:00 - 22:30

Deze POP UP BBQ ACADEMY vindt plaats in samenwerking met BBQchef Luc Sierens & Teakpoint.

 

Leren combineren, dat is het opzet van deze workshop!!

Al te vaak blijven we vastzitten in ‘wat we gewoon zijn’… we leren eens buiten de lijntjes kleuren,

verrassende nieuwe marinades, ongewone vlees-viscombinaties (Surf & Turf), onbekende bijgerechten…

het komt allemaal volop aan bod in deze sessie!

We gaan zoals steeds aan de slag op diverse toestellen: kamado, Boretti-gasbarbecue, Ofyr en Oklahoma.

De workshop richt zich naar beginnende én meer ervaren BBQ-liefhebbers, die hun eigen toestel

optimaal willen leren gebruiken, en tot beginnende talenten, die deze avond vooral ‘tips & tricks’

willen sprokkelen, om van elke barbecue thuis of bij vrienden een culinair feest te maken.

 

locatie   BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint

Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)

Locatie website: http://www.teakpoint.be/

Adres
Hundelgemsebaan 53, Zwalm, 9630, België

Read more
No Comments

UitverkochtTapas & fingerfood

woensdag, 15 maart 2017 by Davy De Sutter
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

  • Taps & Fingerfood
    30/06/2017
    19:00 - 22:30

Deze POP UP BBQ ACADEMY vindt plaats in samenwerking met BBQchef Luc Sierens & Teakpoint.

 

Bij het begin van de zomer, gaan we samen aan de slag en ontdekken we minder gekende barbecuegerechten

uit dichtbij én veraf gelegen vakantiebestemmingen! We houden het deze avond bij kleine(re) gerechtjes,

die ideaal zijn voor een tuinfeest of een gezellig samenzijn op een zonnig terras. Tapas & fingerfood,

het kan allemaal ook perfect op de barbecue!

We gaan zoals steeds aan de slag op diverse toestellen: kamado, Boretti-gasbarbecue, Ofyr en Oklahoma.

De workshop richt zich naar beginnende én meer ervaren BBQ-liefhebbers, die hun eigen toestel

optimaal willen leren gebruiken, en tot beginnende talenten, die deze avond vooral ‘tips & tricks’

willen sprokkelen, om van elke barbecue thuis of bij vrienden een culinair feest te maken.

locatie   BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint

Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)

Locatie website: http://www.teakpoint.be/

Adres
Hundelgemsebaan 53, Zwalm, 9630, België

Read more
No Comments

VerlopenIndian Summer BBQ

woensdag, 15 maart 2017 by Davy De Sutter
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

  • Indian Summer BBQ
    25/08/2017
    19:00 - 22:30

Deze POP UP BBQ ACADEMY vindt plaats in samenwerking met BBQchef Luc Sierens & Teakpoint.

 

Op het einde van de zomervakantie, stoken we het vuur graag op voor een heel bijzondere workshop:

we laten jullie kennismaken met de echte Amerikaanse barbecuegerechten: pulled pork, brisket, Texas ribs, beercan-chicken,

gecombineerd met verrassende sausjes die je makkelijk zelf kan maken én met typisch Amerikaanse

side-dishes. Je hoeft niet naar de USA te vliegen voor deze ‘Real American Taste’… Zwalm is the place to be!!

We gaan zoals steeds aan de slag op diverse toestellen: kamado, Boretti-gasbarbecue, Ofyr en uiteraard Oklahoma.

De workshop richt zich naar beginnende én meer ervaren BBQ-liefhebbers, die hun eigen toestel

optimaal willen leren gebruiken, en tot beginnende talenten, die deze avond vooral ‘tips & tricks’

willen sprokkelen, om van elke barbecue thuis of bij vrienden een culinair feest te maken.

locatie   BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint

Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)

Locatie website: http://www.teakpoint.be/

Adres
Hundelgemsebaan 53, Zwalm, 9630, België

Read more
No Comments

VerlopenTHEMA – werken op de Kamado

woensdag, 26 juli 2017 by Davy De Sutter
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

  • Werken op de Kamado
    08/09/2017
    19:00 - 22:30

We gaan werken op de Primo, op de Monolith, op de Saffire…
Een woordje technische uitleg over ontstaan en werking van een ‘kamado’,
daarna gaan we meteen aan de slag! We ontdekken drie manieren van ‘koken’ op deze toestellen:
direct grillen, indirect ‘low-and-slow’ garen én rechtstreeks bakken op de pizzasteen.

Het menu zijn we momenteel aan het opstellen maar denk hierbij aan lekkere tapas, een hoofdgerecht en we vergeten uiteraard een dessert niet…

Vlug inschrijven is de boodschap want volzet = volzet.

locatie   BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint

Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)

Locatie website: http://www.teakpoint.be/

Adres
Hundelgemsebaan 53, Zwalm, 9630, België

Read more
No Comments
  • 1
  • 2

BBQ ACADEMY locaties

BBQ ACADEMY Gavere

BBQ ACADEMY Gavere
Slaapstraat 29A
9890 Asper-Gavere

BBQ ACADEMY waarden

  • Contact
  • Cadeaubon
  • Voorwaarden
  • Disclaimer en Privacybeleid
  • Cookie beleid

BBQ ACADEMY is een onderdeel van

VUUR BVBA
Veldegemsestraat 21
8020 Ruddervoorde
T: +32 (0)471 98 39 32 (Davy)

BE 0627.725.996

IBAN BE33 1431 0092 3046
BIC GEBABEBB

info@bbqacademy.be

BBQ ACADEMY heeft een nieuwsbrief

Sociale media

© Copyright - BBQ Academy. All Rights Reserved- | Webdesign door LOOGO

TOP

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wens je op de hoogte te blijven van onze komende workshops en events? Schrijf je snel in en je ontvangt op regelmatige basis onze nieuwsbrief.

Privacy Policy: deze info wordt niet gedeeld met derden!