A single event that spans one or more consecutive days. Attendee’s register for the first date-time only
Verlopen Wild op de BBQ
-
Wild op de BBQ
17/11/2016
19:00 - 22:30
BBQ chefs Jonas en Luc duiken samen met jullie de herfst in…
Tijdens deze actieve BBQ workshop ga je zelf aan de slag met de ingrediëten en het vuur!
Staat oa op het menu:
- cappucino van kastanjes
- gevulde kwartel
- stoofpot van everzwijn
- fantasie van fazant
- warm taartje met appels uit eigen tuin
Verlopen Wild op de BBQ
-
Wild op de BBQ
10/11/2016
19:00 - 22:30
BBQ chefs Jonas en Luc duiken samen met jullie de herfst in…
Tijdens deze actieve BBQ workshop ga je zelf aan de slag met de ingrediëten en het vuur!
Staat oa op het menu:
- cappucino van kastanjes
- gevulde kwartel
- stoofpot van everzwijn
- fantasie van fazant
- warm taartje met appels uit eigen tuin
Verlopen Winterbarbecue: inspiratie voor Kerst en nieuw
-
15/12/2016
19:00 - 22:30
Samen rond de vuurkorf, voor de grill of aan de barbecue. Hete kolen, knetterende houtblokken, een warme apero, een lekker stukje vlees en verse vis, stoofpotje of tapas… Kom inspiratie opdoen om tijdens de feestdagen een leuke winterbarbecue te organiseren voor uw familie en vrienden!
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresUitverkocht Wild op de Q
-
24/11/2016
19:00 - 22:30
Het wildseizoen is de perfecte tijd om te barbecueën. We maken verschillende gerechten ‘recht uit het veld of het bos’.
De gerechten zijn ontwikkeld door Tom De Jaeger, BBQkampioen in hart en nieren. Koen gaat hiermee aan de slag en geeft er zijn eigen touch aan. Oa hert en kwartel staan al zeker op de kaart.
We geven extra aandacht aan kruiding en marinades.
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen BBQ: de basis : vier leuke barbecue en grill gerechten
-
27/10/2016
19:00 - 22:30
Tips & tricks voor een geslaagde barbecue!
Tijdens deze workshop maken we 4 lekkere, eenvoudige maar leuke BBQgerechten. Ingrediënten die je makkelijk vindt, gecombineerd met verse smaakmakers en leuke ideeën: de perfecte formule voor een geslaagde barbecue.
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen BBQ: de basis: grillen en barbecueën
-
20/10/2016
19:00 - 22:30
Bereidt u al voor op het volgende barbecue seizoen. Deze cursus is ideaal voor de startende liefhebber!
Tijdens deze workshop leren we de verschillende soorten barbecues en grills kennen. Van het begin tot het einde, alles komt aan bod: types (van grill tot Oklahoma), onderhoud, verschillende soorten roosters, direct/ indirect, soorten houtskool, nuttige accessoires…
We bereiden samen een 8 tal smakelijke & originele hapjes/ mini gerechten en 1 hoofdgerecht.
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresUitverkocht CULINAIR – BBQ met het oog op de eindejaarsfeesten
-
06/12/2016
19:00 - 23:00
Voor zij die het graag eens anders hebben
Eens geen doorsnee menu uit de oven op tafel met kerst of nieuw
Of gewoon nu met de bbq om lekkere ideeën op te doen naar de feestdagen
Of gewoon eens lekker gezellig willen culinair bbq’en
Uitverkocht CULINAIR – Wild op de bbq
-
22/11/2016
19:00 - 23:00
Hier werken we met diverse soorten die op dit bepaalde moment geschoten zullen worden
Denk aan een grote herten bout op de oklahoma,, sappig kwarteltje als voorgerecht enz…
Veel aandacht voor de marinades en de juiste garing van de diverse soorten wild
Verlopen THEMA – Bbq vs Termomix
-
25/10/2016
19:00 - 23:00
Combinatie van bbq en koken met de termomix
Dit is een echte workshop voor de amateur hobby kok , en zeker voor de doorwinterde bbq-fanaat
Uitverkocht THEMA – American style bbq
-
04/10/2016
19:00 - 23:00
Ontdek de magische wereld van het low and slow bbq’en met zijn fantastische geuren en smaken,Hier maken we gebruik van de oklahoma en de smoker ( monolith en green egg )
DE cursus voor de echte bbq fanaatMaak zelf je mopsaus, cole slaw enz
Ganse avond plezier en vertier rond de bbq met het echte slow food concept