A single event that spans one or more consecutive days. Attendee’s register for the first date-time only
Verlopen Basis: No meat ; vis en groenten van de Q
Tel nr. Event: 03 777 72 40
-
Basis: No meat ; vis en groenten van de Q
07/06/2016
19:00 - 22:30
verschillende technieken voor het bereiden van vis en groenten.
Leer ook met de restwarmte van uw BBQ te gebruiken en zo groenten te bereiden
die je achteraf in salades gebruikt of doodgewoon als snack.
Verlopen Basis: grote stukken vlees
Tel nr. Event: 03 777 72 40
-
Basis: grote stukken vlees
28/04/2016
19:00 - 22:30
Het betere werk , grotere stukken vlees om nadien te versnijden.
Dit alles met bijpassende garnituren, salades, sausen en zoveel meer.
Uitverkocht roken, grillen, garen / low & slow
Tel nr. Event: 03 777 72 40
-
Oklahoma, reverse, braai
28/06/2016
19:00 - 22:30
In deze sessie werken we voornamelijk met hout.
roken, grillen, garen
low & slow
pork gevuld met pasta van tuinkruid,rozijnen en sherry afgewerkt met brandende tijm
zalmpastei
chipotle-honey chicken kebabs
traag gegaard spek#Kentucky bourbon BBQ glaze
Biet, courgette, aubergine, ui, look uit de rookkamer
Smores skillet banana
Uitgesteld Basis: maak eigen rub, lak en BBQ saus
Tel nr. Event: 03 777 72 40
-
Basis: maak eigen rub, lak en BBQ saus
18/05/2016
19:00 - 22:30
Maak eigen rub, lak en BBQ saus.
Natuurlijk horen hier vis en vlees bij.
Verlopen Simpele trucks om uw BBQ gerecht tot een hoger niveau te brengen
Tel nr. Event: 03 777 72 40
-
Simpele trucks om uw BBQ gerecht tot een hoger niveau te brengen
19/05/2016
19:00 - 22:30
Simpele trucks om uw BBQ gerecht tot een hoger niveau te brengen
Het moet niet altijd moeilijk en complex zijn om uw gerechten naar de top te pimpen.
leer deze avond verschillende trucs en trucks waar jullie gasten versteld van zullen staan.
Voorbereidingen van de gerechten zodat je op het moment zelf gezellig mee aan tafel kunt.
Verlopen De betere familie BBQ
Tel nr. Event: 03 777 72 40
-
De betere familie BBQ
09/06/2016
19:00 - 22:30
BBQ hoeft niet altijd het worstje, saté en kippenfilet te zijn.
BBQ voor de familie, voor de kids, voor de buren: elke BBQ aangepast op het juiste formaat.
Verlopen BASIS 3 Sint-Nikaas
Tel nr. Event: 03 7777240
-
Vis & gevogelte
17/03/2016
19:00 - 22:30
Vis & gevogelte op de Q
Je maakt verschillende gerechten op verschillende soorten barbecues. Staat onder andere voor u klaar:
Oklahoma, de Zuid-Afrikaanse braai, gasbarbarbecue Outdoorchef, Grandhall en Boretti, keramische BBQ Monolith, …
Aandacht voor voorbereiding, techniek en afwerking!
Deze workshop is onder leiding van Guy en Katrien, de huidige Belgische Kampioenen Culinair Barbecueën!
Verlopen BASIS 4 Sint-Niklaas
Tel nr. Event: 03 7777240
-
Varken#rund#lams
07/04/2016
19:00 - 22:30
Varken#rund#lamsvlees op de Q.
Je maakt verschillende gerechten op verschillende soorten barbecues. Staat onder andere voor u klaar:
Oklahoma, de Zuid-Afrikaanse braai, gasbarbarbecue Outdoorchef, Grandhall en Boretti, keramische BBQ Monolith, …
Aandacht voor voorbereiding, techniek en afwerking!
Deze workshopis onder leiding van Guy en Katrien, de huidige Belgische Kampioenen Culinair Barbecueën!
Verlopen THEMA – Schaal -& schelpdieren – Roeselare
-
28/06/2016
19:00 - 23:00
Verlopen THEMA – Schaal -& schelpdieren – Knesselare
-
07/06/2016
19:00 - 23:00