A single event that spans one or more consecutive days. Attendee’s register for the first date-time only
Verlopen BASIS 1/2 – de basistechnieken, tips & tricks
-
17/02/2016
19:00 - 22:30
Verlopen THEMA: Zomerbarbecue
-
22/06/2016
19:00 - 22:30
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresUitverkocht THEMA: Rundvlees
-
01/06/2016
19:00 - 22:30
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen THEMA: Roken
-
11/05/2016
19:00 - 22:30
We werken met verschillende soortenbarbecuetoestellen.
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen BASIS 2/2 – de basistechnieken, tips & tricks
-
27/04/2016
19:00 - 22:30
Leer de basistechnieken van het grillen en barbecueën. We werken met alle soorten toestellen. Tips & tricks over aankoop, onderhoud, accessoires en technieken.
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen BASIS 1/2 – de basistechnieken, tips & tricks
-
12/04/2016
19:00 - 22:30
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen THEMA: worsten en hamburgers
-
23/03/2016
19:00 - 22:30
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen BASIS 2/2 – de basistechnieken, tips & tricks
-
09/03/2016
19:00 - 22:30
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen BASIS 1/2 – de basistechnieken, tips & tricks
-
24/02/2016
19:00 - 22:30
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen Thema – Special “ Dry Aged Meat “
-
30/05/2016
19:00 - 22:30
BBQ Special VLEES met Filip Rondou.
Het verhaal rond “ Dry Aged Meat “