
-
20/07/2016
19:00 - 22:00
BELGIË boven… we werken vanavond alleen maar met Belgische producten, die we met plezier
het vuur aan de schenen zullen leggen. Het beste varkensvlees, wit-blauw rundsvlees, Noordzeevis,
smakelijk gecombineerd met dagverse groenten van Belgische bodem.
En we verrassen met een héél ongewoon (en typisch Belgisch) dessert op de barbecue…
We werken in groepjes samen om alles voor te bereiden, daarna gaan we meteen aan de slag
op de Boretti gasbarbecue, de kamado (Saffire en Monolith) en de mobiele Oklahoma smoker.
Zo ontdekken we de verschillen tussen de verschillende bereidingswijzen: direct en indirect, op gas, houtskool
en houtgestookt, we ontdekken wat snel gegrild dient te worden en welk gerecht eerder vraagt om ‘low-and-slow’.
Maar bovenal genieten we van een gezellig avondje samen met beginnende of meer ervaren barbecueliefhebbers,
we genieten van lekkere gerechten, de koelkast met (fris)drank staat binnen handbereik en we gaan naar huis
met een overzichtelijke handleiding om alles thuis zelf uit te proberen.
Onze pop-up-locatie bevindt zich in de reuze BBQ-tent op de parking van het tuinmeubel-, buitenkeuken-, barbecue-
en loungeparadijs Teakpoint te Zwalm.
locatie BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://www.teakpoint.be/
Adres