
-
15/06/2016
19:00 - 22:00
We voelen de vakantiekriebels al…
ZOMER op barbecue: we laten ons inspireren door een aantal klassiekers uit de Franse, Italiaanse, Spaanse
en Griekse keuken, waar we een BBQ-variant van maken. Er kan veel méér dan je soms vermoedt:
pizza’s, clafoutis, tortilla’s, souvlaki, gemista… al dat lekkers kan (natuurlijk) ook op de barbecue.
We werken in groepjes samen om alles voor te bereiden, daarna gaan we meteen aan de slag
op de Boretti gasbarbecue, de kamado (Saffire en Monolith) en de mobiele Oklahoma smoker.
Zo ontdekken we de verschillen tussen de verschillende bereidingswijzen: direct en indirect, op gas, houtskool
en houtgestookt, we ontdekken wat snel gegrild dient te worden en welk gerecht eerder vraagt om ‘low-and-slow’.
Maar bovenal genieten we van een gezellig avondje samen met beginnende of meer ervaren barbecueliefhebbers,
we genieten van lekkere gerechten, de koelkast met (fris)drank staat binnen handbereik en we gaan naar huis
met een overzichtelijke handleiding om alles thuis zelf uit te proberen.
Onze pop-up-locatie bevindt zich in de reuze BBQ-tent op de parking van het tuinmeubel-, buitenkeuken-, barbecue-
en loungeparadijs Teakpoint te Zwalm.
locatie BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://www.teakpoint.be/
Adres