-
Basis Big Green Egg
25/03/2017
13:00 - 17:00
Een Egg per 3-4 personen. De volgende technieken komen aan bod: Aansteken, op temperatuur brengen en houden, roken, grillen, pizza-bakken en dessert. Cursus Materiaal – Hete Kolen
Jeroen Hazebroek is geen onbekende in de BBQwereld.
Hij is de chef-kok en afwasser van Het Kookvuur. Hij heeft 30 jaar barbecue-ervaring en meer dan negen jaar ervaring met koken op de Big Green Egg.
De afgelopen zeven jaar verzorgde Jeroen tientallen demonstraties en workshops verzorgd voor groepen tot 165 personen.
De locaties zijn zo gevarieerd als Suriname, Zuid-Frankrijk, Oekraïne en uw achtertuin.
Voor de Eggsperience hebben we Eggs van allerlei maten, met alle accessoires voor roken, grillen en broodbakken.
Als u vragen heeft over andere soorten kamado’s of open vuur bereidingen kunnen wij dat ook in een workshop verwerken.
Jeroen is tevens auteur van ‘Hete Kolen’ en ‘Hete Vuren’. Twee barbecueboeken die niet mogen ontbreken op uw boekenplank!
locatie BBQ Academy Enspijk NL
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
Adres