-
lam
12/03/2020
18:30 - 21:30
We gaan stilaan richting Pasen en wat staat er dan meestal traditioneel op het menu? Jawel, lamsvlees.
Gustor en Meat Boutique willen dit moment dan ook aangrijpen en organiseren een proeverij/demo.
Tijdens dit event zal Rik, oprichter van online slagerij Gustor Meatboutique, een volledig biologisch lam uit de Ardennen versnijden. Een unieke kans om dit mee te maken en zo alle onderdelen te leren kennen. Rik bespreekt de verschillende versnijdingsvormen en culinaire mogelijkheden met elk deel van het lam.
De chef van BBQ Academy, Patrick, gaat ondertussen aan de slag met de stukken. Jullie hebben de mogelijkheid om vragen te stellen en alles live mee te maken.
Die avond staat er op het menu:
- lamsballetjes (starter)
- lamsnek op natuurlijke wijze (sous-vide gegaard en daarna krokant afgebakken)
- lamsnavarin op mediterraanse wijze (verschil tussen vooraf klaargemaakt en een verse bereiding)
- lamskroon Tradition (look-rozemarijn)
- lamsschouder gebraiseerd (met Belgisch bier)
- lamsbout op het spit Maroc Style
Een nieuw evenement binnen ons aanbod dus grijp snel je kans voor alle tickets de deur uit zijn….
———————————————
Elke workshop van de BBQ Academy bestaat uit een volledig menu, alle dranken inbegrepen. Bij ons geen lege magen na de workshop!
Let op: dit is geen actieve workshop. Rik en Patrick geven heel wat uitleg tijdens dit evenement en jullie hebben de mogelijkheid om vragen te stellen, alles live te volgen en uiteraard op te eten.
En omdat het geen actieve workshop is moeten jullie in dit geval zelfs de afwas niet doen…. maximaal genieten en leren dus!
BBQ Academy kan een workshop waarbij minder dan 10 personen ingeschreven zijn, afgelasten. In dit geval heeft de deelnemer recht om een andere workshop te kiezen of zijn geld terug te vragen.
Uitzonderlijke (weers)omstandigheden kunnen eveneens een reden zijn om een workshop te annuleren.
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
Adres