-
Masterclass BGE
26/03/2017
13:00 - 17:00
Masterclass specifiek voor de Big Green Egg gebruiker. Middel-lange bereidingen zoals een procureur/spiering, picanha en cote de boeuf. Initial sear en end sear. Hele vogels op de standaard. Vis: roken vs plank bereiding. Groenten poffen en bakken, dessert.
Jeroen Hazebroek is geen onbekende in de BBQwereld.
Hij is de chef-kok en afwasser van Het Kookvuur. Hij heeft 30 jaar barbecue-ervaring en meer dan negen jaar ervaring met koken op de Big Green Egg.
De afgelopen zeven jaar verzorgde Jeroen tientallen demonstraties en workshops verzorgd voor groepen tot 165 personen.
De locaties zijn zo gevarieerd als Suriname, Zuid-Frankrijk, Oekraine en uw achtertuin.
Voor de Eggsperience hebben we Eggs van allerlei maten, met alle accessoires voor roken, grillen en broodbakken.
Als u vragen heeft over andere soorten kamado’s of open vuur bereidingen kunnen wij dat ook in een workshop verwerken.
Jeroen is tevens auteur van ‘Hete Kolen’ en ‘Hete Vuren’. Twee barbecueboeken die niet mogen ontbreken op uw boekenplank!
locatie BBQ Academy Enspijk NL
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
Adres