-
shells and bones
19/11/2021
19:00 - 22:00
Het combineren van vis en vlees… say what ??
Yes, we gaan aan de slag met vis en vlees en komen met de meest smakelijke combinaties op de proppen. We rijgen vis en vlees aan spiesen of we maken een burger met vis en vlees of… we laten onze creativiteit de vrije loop. En dit alles op een locatie in West-Vlaanderen.
Samen met chef Patrick gaan we die avond aan de slag met zowel vis als vlees in 1 menu.
Aangezien we met seizoengebonden en verse producten werken, kunnen we op dit moment nog geen menu meegeven. We gebruiken wat de zee ons die dag geeft…
Na deze workshop sturen we je naar huis met een syllabus vol met waardevolle informatie en de recepten van het menu. Zo kun je achteraf vrienden en familie verrassen met de opgedane kennis!
———————————————
Elke workshop van de BBQ Academy bestaat uit een volledig menu, alle dranken inbegrepen. Bij ons geen lege magen na de workshop!
Zorg er zeker voor dat je een schort, handdoek en (klein) mesje mee hebt zodat je ook effectief kan helpen. Dat aspect maakt de workshop dubbel zo leuk voor jezelf!
En vergeet niet… ook opruimen en afwassen is helaas een onderdeel van deze workshop…
BBQ Academy kan een workshop waarbij minder dan 10 personen ingeschreven zijn, afgelasten. In dit geval heeft de deelnemer recht om een andere workshop te kiezen of zijn geld terug te vragen.
Uitzonderlijke (weers)omstandigheden kunnen eveneens een reden zijn om een workshop te annuleren.