-
17/06/2019
19:00 - 22:00
Heb je net je nieuwe kamado van The Bastard aangekocht?
Of ben je nieuwsgierig hoe onze toestellen werken en hoe veelzijdig ze wel zijn?
Dan ben je met deze workshop aan het juist adres! Chef Kris Van Nyen, bekend van de eerste reeks van Grillmasters, gaat met jullie actief aan de slag aan en op de toestellen.
Je leert onder andere hoe je onze The Bastard eenvoudig kan aanmaken, de temperatuur onder controle kan houden en bijsturen. Kris geeft je de tips&tricks die nodig zijn om het toestel goed te leren kennen.
Uiteraard bereiden we een aantal smakelijke starters, een hoofdgerecht en dessert zodat je als deelnemer zeker niet met een lege maag naar huis gaat.
Na deze workshop zal je merken dat een The Bastard kamado zeer veelzijdig is en garant staat voor uren grillplezier.
PS: breng voor deze workshop een short en mes mee zodat je actief kan deelnemen.
Opmerking: minimum 12 personen zijn nodig om deze workshop te kunnen laten doorgaan.