
-
Werken op de Kamado
05/04/2018
18:30 - 21:30
We gaan werken op de Grill Guru en The Bastard. De producten van Axtschlag en Grate Goods worden ook volop ingezet tijdens deze sessie omdat ze perfect passen bij deze beleving.
Een woordje technische uitleg over ontstaan en werking van een ‘kamado’, daarna gaan we meteen aan de slag!
Onder leiding van onze chef, Rachid, ontdekken we op een actieve manier drie manieren van ‘koken’ op deze toestellen:
direct grillen, indirect ‘low-and-slow’ garen én rechtstreeks bakken op de pizzasteen.
Wij streven ernaar om steeds met dagverse en seizoensgebonden producten te werken. We zijn dus het menu momenteel aan het opstellen maar denk hierbij aan lekkere tapas, een hoofdgerecht en we vergeten uiteraard een dessert niet…
Na de sessie krijg je gratis 1 flesje Grate Goods van 275ml aangeboden door de BBQ Academy. Zo kan je thuis verder genieten van deze unieke sauzen.
Vlug inschrijven is de boodschap want volzet = volzet.
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
Adres