-
vis deel 2
18/04/2024
18:30 - 21:30
De zee heeft ons zoveel te bieden maar jammer genoeg grijpen we meestal terug op de tradionele zalm of papillote.
Het is en blijft een uitdaging om vis perfect te bereiden op de BBQ.
Tijdens deze cursus gaan we samen met chef Patrick nog een stapje verder in dit verhaal. Vis in de vorm van kleine gerechtjes in plaats van die bombastische borden. Welke side dishes en sauzen passen goed bij vis.
Kortom, een veelzijdige cursus die voor iedereen toegankelijk is.
Let op: BBQ Academy streeft ernaar om altijd met dagverse ingrediënten te werken. Door de sterk schommelende prijs van vis en de aanvoer kunnen we pas het moment zelf beslissen over welke soorten we kunnen geven. Uiteraard gaan we zoveel mogelijk met onze mooie Noordzeevis aan de slag waarbij ook de bijvangst belangrijk is.
———————————————
Elke workshop van de BBQ Academy bestaat uit een volledig menu, alle dranken inbegrepen. Bij ons geen lege magen na de workshop!
Zorg er zeker voor dat je een schort, handdoek en klein mesje mee hebt zodat je ook effectief kan helpen. Dat aspect maakt de workshop dubbel zo leuk voor jezelf! En ja, ook de afwas maakt deel uit van een workshop bij ons. Dus ook voor dat onderdeel vragen we om even mee de handen uit de mouwen te steken…
BBQ Academy kan een workshop waarbij minder dan 10 personen ingeschreven zijn, afgelasten. In dit geval heeft de deelnemer recht om een andere workshop te kiezen of zijn geld terug te vragen.
Uitzonderlijke (weers)omstandigheden kunnen eveneens een reden zijn om een workshop te annuleren.
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
Adres