-
24/08/2016
19:00 - 22:00
We gaan werken op de Primo, op de Monolith, op de Saffire…
Een woordje technische uitleg over ontstaan en werking van een ‘kamado’,
daarna gaan we meteen aan de slag! We ontdekken drie manieren van ‘koken’ op deze toestellen:
direct grillen, indirect ‘low-and-slow’ garen én rechtstreeks bakken op de pizzasteen.
Op het menu staan o.a. verse pizza’s & focaccia, kort gegrilde rundsfilet, zuiderse lams-kofta op spiesjes,
visbrochette met kokos & koriander, kalkoenfilet met honingmosterdsaus… alles natuurlijk voorzien van diverse bijgerechtjes!
Ook aan een lekker zomers nagerecht van de kamado wordt gedacht…
Vlug inschrijven is de boodschap want volzet = volzet.
locatie BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://www.teakpoint.be/
Adres