-
wild
02/12/2021
18:30 - 21:30
Binnenkort is de jacht is open en dus de uitgelezen kans om rond dit thema aan de slag te gaan! En met de feestdagen in het vooruitzicht misschien zelfs de eerste inspiratie mee te geven voor jouw volgende eindejaarsmenu?
Chef Patrick zal tijdens deze workshop werken op de Traeger pellet grill, The Bastard kamado en Tiger Fire open vuur. Verschillende soorten wild zullen aan bod komen en we vergeten ook niet te werken rond de perfecte side dishes bij elk gerecht. En uiteraard gaan we ook werken rond kruiding want dankzij onze partner Verstegen kunnen we een heel mooi assortiment aan kruiden en marinades inzetten tijdens deze workshop.
Wat we exact gaan klaarmaken? Dat hangt af van de beschikbaarheid op dat moment. Uiteraard zorgen we enkele weken op voorhand wel al voor een indicatie van het menu die avond.
———————————————
Elke workshop van de BBQ Academy bestaat uit een volledig menu, alle dranken inbegrepen. Bij ons geen lege magen na de workshop!
Zorg er zeker voor dat je een schort, handdoek en (klein) mes mee hebt zodat je ook effectief kan helpen. Dat aspect maakt de workshop dubbel zo leuk voor jezelf!
BBQ Academy kan een workshop waarbij minder dan 10 personen ingeschreven zijn, afgelasten. In dit geval heeft de deelnemer recht om een andere workshop te kiezen of zijn geld terug te vragen.
Uitzonderlijke (weers)omstandigheden kunnen eveneens een reden zijn om een workshop te annuleren.
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
Adres