-
Gustor - gerijpt/ongerijpt
10/10/2019
18:30 - 21:30
In een exclusieve samenwerking met Gustor Meat Boutique gaan we tijdens deze bbq workshop dieper in op de materie van gerijpt en ongerijpt vlees.
De bezieler en eigenaar van Gustor komt persoonlijk langs om een uiteenzetting te geven over dit onderwerp. Een zeer unieke kans om Rik met passie te horen spreken over vlees en het proces van ongerijpt naar gerijpt vlees in al zijn aspecten. Tijdens deze workshop werken we rond Rubia en Black Angus.
Na de boeiende uitleg gaan we het dan ook nog eens gaan proeven! We steken samen de vuren aan met chef Patrick om deze overheerlijke stukken vlees perfect te leren bereiden op diverse toestellen. Hierbij vergeten we ook de side dishes niet en gaan we hiervoor dus ook de goede match gaan zoeken. We bereiden samen een volledig menu dat we uiteraard met smaak mogen opeten. Pure verwennerij op het bord en in de mond.
Mis deze unieke kans niet en schrijf je snel in om je plaats te verzekeren!
Bij groot succes zal BBQ Academy extra data inplannen, in overleg met Gustor en de chef.
———————————————
Elke workshop van de BBQ Academy bestaat uit een volledig menu, alle dranken inbegrepen. Bij ons geen lege magen na de workshop!
Zorg er zeker voor dat je een schort, handdoek en (klein) mes mee hebt zodat je ook effectief kan helpen. Dat aspect maakt de workshop dubbel zo leuk voor jezelf!
BBQ Academy kan een workshop waarbij minder dan 10 personen ingeschreven zijn, afgelasten. In dit geval heeft de deelnemer recht om een andere workshop te kiezen of zijn geld terug te vragen.
Uitzonderlijke (weers)omstandigheden kunnen eveneens een reden zijn om een workshop te annuleren.
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
Adres