-
workshop roken
10/02/2021
18:30 - 21:30
Tijdens deze workshop gaan we jou het volledige proces van het roken tonen. We gebruiken vlees, vis, groenten maar gaan ook aan de slag met zout, kaas, eieren, …
- wat is pekelen en wat gebeurt er tijdens dit proces
- voorbereiden van de toestellen
- hoe start je een warm rookproces
- hoe start je een koud rookproces
Wist je trouwens dat je daarom niet over een rookoven moet beschikken om te kunnen roken… Daarom toont chef Dimitri dit proces ook op een traditionele bbq met deksel en ook een elektrische rookoven steekt hij in gang.
Let op: voor bepaalde gerechten heeft Dimitri al de nodige voorbereidingen gedaan om het resultaat te kunnen tonen en laten proeven. Maar no worries… we starten alles op zodat je ziet hoe je het zelf kan doen.
— VERNIEUWDE RECEPTEN —
———————————————
De specialiteit van deze workshop vereist veel voorbereiding van onze chef. Uitzonderlijk zullen en kunnen we 14 dagen voor de datum deze workshop annuleren indien er bepaalde restricties zijn vanuit de overheid door de huidige Covid-19 situatie.
Elke workshop van de BBQ Academy bestaat uit een volledig menu, alle dranken inbegrepen. Bij ons geen lege magen na de workshop!
Zorg er zeker voor dat je een schort, handdoek en klein mesje mee hebt zodat je ook effectief kan helpen. Dat aspect maakt de workshop dubbel zo leuk voor jezelf! En ja, ook de afwas is een onderdeel van een workshop bij ons. Dus daarom vragen we om ook voor dit onderdeel even de handen uit de mouwen te steken…
BBQ Academy kan een workshop waarbij minder dan 10 personen ingeschreven zijn, afgelasten. In dit geval heeft de deelnemer recht om een andere workshop te kiezen of zijn geld terug te vragen.
Uitzonderlijke (weers)omstandigheden kunnen eveneens een reden zijn om een workshop te annuleren.
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
Adres