-
13/11/2019
19:00 - 21:00
Tijdens deze workshop gaan we het volledige proces van het roken tonen. We gebruiken vlees, vis, groenten maar gaan ook aan de slag met zout, kaas, …
- wat is pekelen en wat gebeurt er tijdens dit proces
- voorbereiden van de toestellen
- hoe start je een warm rookproces
- hoe start je een koud rookproces
- droogvis maken
OPGELET: Aangezien het rookproces iets is van lange adem, pakken we deze workshop net iets anders aan en splitsen we deze workshop op in verschillende delen:
13/11: opstarten van de verschillende processen
15/11: vervolg en verloop van de processen
16/11: afhaling van een vacuüm getrokken pakket klaargemaakte producten
Bij inschrijving betaal je dus 1 prijs en mag je aanwezig zijn op de 2 eerste dagen en heb je recht op 1 pakket klaargemaakte producten.
———————————————
Elke workshop van de BBQ Academy bestaat uit een volledig menu, alle dranken inbegrepen. Bij ons geen lege magen na de workshop!
Zorg er zeker voor dat je een schort, handdoek en klein mesje mee hebt zodat je ook effectief kan helpen. Dat aspect maakt de workshop dubbel zo leuk voor jezelf!
BBQ Academy kan een workshop waarbij minder dan 10 personen ingeschreven zijn, afgelasten. In dit geval heeft de deelnemer recht om een andere workshop te kiezen of zijn geld terug te vragen.
Uitzonderlijke (weers)omstandigheden kunnen eveneens een reden zijn om een workshop te annuleren.
locatie Aveve tuincentrum Depreitere
Adres