-
vis
05/12/2019 - 06/12/2019
18:30 - 03:30
Het is en blijft een uitdaging om vis perfect te bereiden op de BBQ. Iedereen heeft zich wel al eens gewaagd aan de traditionele papillotten maar daar blijft het meestal ook bij.
Tijdens deze cursus gaan we samen met chef Patrick een stapje verder in dit verhaal. Onder andere over welke soorten vis geschikt zijn voor de BBQ. Hoe kan je vis perfect bereiden zonder dat hij uit elkaar valt of nog rauw is vanbinnen. Vis in de vorm van kleine gerechtjes in plaats van die bombastische borden. Welke side dishes en sauzen passen goed bij vis.
Kortom, een veelzijdige cursus die voor iedereen toegankelijk is en wie weet ook zorgt voor wat inspiratie voor de feestdagen.
Let op: BBQ Academy streeft ernaar om altijd met dagverse ingrediënten te werken. Door de sterk schommelende prijs van vis en de aanvoer kunnen we pas het moment zelf beslissen over welke soorten we kunnen geven.
———————————————
Elke workshop van de BBQ Academy bestaat uit een volledig menu, alle dranken inbegrepen. Bij ons geen lege magen na de workshop!
Zorg er zeker voor dat je een schort, handdoek en klein mesje mee hebt zodat je ook effectief kan helpen. Dat aspect maakt de workshop dubbel zo leuk voor jezelf!
BBQ Academy kan een workshop waarbij minder dan 10 personen ingeschreven zijn, afgelasten. In dit geval heeft de deelnemer recht om een andere workshop te kiezen of zijn geld terug te vragen.
Uitzonderlijke (weers)omstandigheden kunnen eveneens een reden zijn om een workshop te annuleren.
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
Adres