Data en inschrijvingen

Beste deelnemers, mocht de kalender niet zichtbaar zijn graag uw cache geheugen even wissen!
Een linkje voor de verduidelijking : cache wissen

 

Klik om een categorie te kiezen:

 

Afhankelijk van de inhoud van de workshop wordt er een bepaalde limiet gesteld aan het aantal inschrijvingen per workshop per locatie.

Elke workshop op een locatie van de BBQ Academy is een actieve workshop en start om 18h30 en eindigt tussen 21h30 en 22h. De BBQ ACADEMY stelt alle toestellen ter beschikking;
Ook het basis keukenmateriaal staat klaar (snijplanken, messen, tangen, handschoenen). Dranken (bier, wijn, frisdrank en koffie) zijn inclusief.

Werkt u liever met uw eigen materiaal? Geen enkel probleem! Zorg dat alles goed getekend is en breng het maar mee!

Bij onze data staan ook workshops op een externe locatie (pop up, …) die u als BBQ liefhebber eveneens kunt komen volgen.  Gewoon klikken en boeken!  Let op: locatie en aanvangsuur kunnen verschillend zijn.

 

BBQ Academy en zijn chefs werken met verse en seizoensgebonden ingrediënten.  Het is daarom mogelijk dat gerechten aangepast worden indien bepaalde ingrediënten niet beschikbaar zijn.

 

BBQ Academy streeft naar een minimum van 10 deelnemers per workshop.  Bij een lagere opkomst annuleren we de workshop en kan deze opnieuw geprogrammeerd worden waarbij de reeds ingeschreven deelnemer de eerste kans krijgt opnieuw in te tekenen.

 

Het inschrijvingsgeld vermeld op deze pagina is inclusief 21% btw.