-
workshop basis bbq
20/09/2018
18:30 - 21:30
BBQ’en of grillen?
Direct of indirect?
Hout, houtskool, gas of pellets?
Geraak je er zelf niet meer aan uit of wil je gewoon meer te weten komen over al deze termen. Wel, dan zit je bij deze workshop ‘gebakken’… Chef Dimitri gaat aan de slag met mooie seizoensgebonden ingrediënten en laat je zien dat barbecue helemaal niet zo complex hoeft te zijn. We werken tijdens deze avond op diverse soorten toestellen en krijgt ook de nodige tips & tricks, do’s en dont’s mee.
Een perfecte start van ons najaar bij de BBQ Academy, om de zomer af te sluiten of gewoon op een ontspannende manier beter te leren bbq’en.
Beginner of liefhebber? Allen welkom!
Beste,
Graag zouden we met een 5-10 tal personen de basis workshop op 20/9 komen meevolgen.
Sommige van ons zijn al enkele jaren amateur kok op een Barbecook of iets vergelijkbaar. Enkelen overwegen de aankoop van ‘iets deftigs’. We willen uiteraard kooktips opdoen tijdens de workshop, maar hopen vooral een antwoord te vinden op de vraag: welk toestel past het best bij ons.
Lijkt jou de basis workshop hiervoor het juiste format of denk je dat een ander type hiervoor beter geschikt is?
Alvast bedankt voor je reactie & vriendelijke groeten
Frederik Van Wynsberghe