A single event that spans one or more consecutive days. Attendee’s register for the first date-time only
Verlopen werken met de Oklahoma
-
Low & slow
14/12/2017
19:00 - 22:00
Met het najaar in zicht stopt het bij ons niet om buiten te komen en verder te grillen.
Tijdens deze workshop gaan we op zoek naar de roots en de mogelijkheden van de Oklahoma BBQ.
Chef Jonas dompelt je onder in de wereld van deze unieke low & slow BBQ. Samen met hem maak je diverse gerechten op het toestel en leer je de tips & tricks om dit toestel te leren beheersen: hoe start ik het op, hoe regel en behoud ik de temperatuur, wat is low & slow.
In deze workshop wordt je actief betrokken in het Oklahoma verhaal.
Boek dus snel want de plaatsen zijn beperkt.
Verlopen Culinair met vis
-
culinair met vis
21/11/2017
19:00 - 22:00
Tijdens deze workshop gaan we met Tom De Jaeger, onze visspecialist, leren werken met diverse vissoorten op de BBQ. Aangezien we met dagverse producten werken, zorgt Tom volgens marktaanbod voor een assortiment.
Vis blijft voor de meesten onder ons nog altijd een uitdaging om goed te bereiden op de BBQ. Tom leert jou alle tips & tricks zodat je volgende keer onder vrienden of familie kan uitpakken met vis op de Q !
Verlopen Herfst BBQ met wild
-
Herfst BBQ met wild
10/10/2017
19:00 - 22:00
Tijdens deze workshop werken we met diverse soorten wild die op dat moment geschoten zullen worden. We werken met dagverse producten dus kunnen niet vooraf bepalen wat beschikbaar zal zijn maar denk bijvoorbeeld aan een grote hertenbout op de oklahoma, een sappig kwarteltje als voorgerecht op de Traeger pelletgrill, enz…
Tevens besteden we veel aandacht aan de marinades en de juiste garing van de diverse soorten wild.
Verlopen THEMA – werken op de Kamado
-
Werken op de Kamado
08/09/2017
19:00 - 22:30
We gaan werken op de Primo, op de Monolith, op de Saffire…
Een woordje technische uitleg over ontstaan en werking van een ‘kamado’,
daarna gaan we meteen aan de slag! We ontdekken drie manieren van ‘koken’ op deze toestellen:
direct grillen, indirect ‘low-and-slow’ garen én rechtstreeks bakken op de pizzasteen.
Het menu zijn we momenteel aan het opstellen maar denk hierbij aan lekkere tapas, een hoofdgerecht en we vergeten uiteraard een dessert niet…
Vlug inschrijven is de boodschap want volzet = volzet.
locatie BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://www.teakpoint.be/
AdresVerlopen Traeger pellet grill workshop
-
Bronson
21/09/2017
18:30 - 23:00
Wat mag je verwachten van de Bronson workshop?
18u30: ontvangst
19u: start met een kleine introductie over het gebruik van de Traeger pelletgrills en zijn eindeloze mogelijkheden. Daarna ga je zelf aan de slag. Onze BBQ chef maakt samen met jou de verschillende gerechten klaar. Leer, proef en geniet van 9 vernieuwende gerechten.
23u: einde
Kostprijs: voor € 65,00 per persoon proef je 9 gerechten met bijpassende dranken en ontvang je het Bronson workshop kookboekje.
Verlopen Traeger pellet grill workshop
-
Bronson
20/09/2017
18:30 - 23:00
Wat mag je verwachten van de Bronson workshop?
18u30: ontvangst
19u: start met een kleine introductie over het gebruik van de Traeger pelletgrills en zijn eindeloze mogelijkheden. Daarna ga je zelf aan de slag. Onze BBQ chef maakt samen met jou de verschillende gerechten klaar. Leer, proef en geniet van 9 vernieuwende gerechten.
23u: einde
Kostprijs: voor € 65,00 per persoon proef je 9 gerechten met bijpassende dranken en ontvang je het Bronson workshop kookboekje.
Geannuleerd Traeger pellet grill workshop
-
Bronson
13/09/2017
18:30 - 23:00
Wat mag je verwachten van de Bronson workshop?
18u30: ontvangst
19u: start met een kleine introductie over het gebruik van de Traeger pelletgrills en zijn eindeloze mogelijkheden. Daarna ga je zelf aan de slag. Onze BBQ chef maakt samen met jou de verschillende gerechten klaar. Leer, proef en geniet van 9 vernieuwende gerechten.
23u: einde
Kostprijs: voor € 65,00 per persoon proef je 9 gerechten met bijpassende dranken en ontvang je het Bronson workshop kookboekje.
Geannuleerd Traeger pellet grill workshop
-
Bronson
12/09/2017
18:30 - 23:00
Wat mag je verwachten van de Bronson workshop?
18u30: ontvangst
19u: start met een kleine introductie over het gebruik van de Traeger pelletgrills en zijn eindeloze mogelijkheden. Daarna ga je zelf aan de slag. Onze BBQ chef maakt samen met jou de verschillende gerechten klaar. Leer, proef en geniet van 9 vernieuwende gerechten.
23u: einde
Kostprijs: voor € 65,00 per persoon proef je 9 gerechten met bijpassende dranken en ontvang je het Bronson workshop kookboekje.
locatie Avantis Vichte
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be
AdresGeannuleerd Traeger pellet grill workshop
-
Bronson
06/09/2017
18:30 - 23:00
Wat mag je verwachten van de Bronson workshop?
18u30: ontvangst
19u: start met een kleine introductie over het gebruik van de Traeger pelletgrills en zijn eindeloze mogelijkheden. Daarna ga je zelf aan de slag. Onze BBQ chef maakt samen met jou de verschillende gerechten klaar. Leer, proef en geniet van 9 vernieuwende gerechten.
23u: einde
Kostprijs: voor € 65,00 per persoon proef je 9 gerechten met bijpassende dranken en ontvang je het Bronson workshop kookboekje.
Verlopen VIP My Plus Delhaize BBQ avond
-
VIP My Plus Delhaize BBQ avond
04/07/2017
19:00 - 22:00
Maak kennis met de BBQ ACADEMY en leer de kneepjes van het barbecueën en grillen.
Onze BBQ chef serveert een aantal hapjes en showt handige tips & tricks om de barbecuezomer goed in te zetten!
Belangrijk: bij aanwezigheid verplicht tonen van uw My Plus Delhaizekaart!
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
Adres