A single event that spans one or more consecutive days. Attendee’s register for the first date-time only
Verlopen VIP My Plus Delhaize BBQ avond
-
VIP My Plus Delhaize BBQ avond
13/06/2017
19:00 - 22:00
Maak kennis met de BBQ ACADEMY en leer de kneepjes van het barbecueën en grillen.
Onze BBQ chef serveert een aantal hapjes en showt handige tips & tricks om de barbecuezomer goed in te zetten!
Belangrijk: bij aanwezigheid verplicht tonen van uw My Plus Delhaizekaart!
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen VIP My Plus Delhaize BBQ avond
-
VIP My Plus Delhaize BBQ avond
04/07/2017
19:00 - 22:00
Maak kennis met de BBQ ACADEMY en leer de kneepjes van het barbecueën en grillen.
Onze BBQ chef serveert een aantal hapjes en showt handige tips & tricks om de barbecuezomer goed in te zetten!
Belangrijk: bij aanwezigheid verplicht tonen van uw My Plus Delhaizekaart!
Verlopen Indian Summer BBQ
-
Indian Summer BBQ
25/08/2017
19:00 - 22:30
Deze POP UP BBQ ACADEMY vindt plaats in samenwerking met BBQchef Luc Sierens & Teakpoint.
Op het einde van de zomervakantie, stoken we het vuur graag op voor een heel bijzondere workshop:
we laten jullie kennismaken met de echte Amerikaanse barbecuegerechten: pulled pork, brisket, Texas ribs, beercan-chicken,
gecombineerd met verrassende sausjes die je makkelijk zelf kan maken én met typisch Amerikaanse
side-dishes. Je hoeft niet naar de USA te vliegen voor deze ‘Real American Taste’… Zwalm is the place to be!!
We gaan zoals steeds aan de slag op diverse toestellen: kamado, Boretti-gasbarbecue, Ofyr en uiteraard Oklahoma.
De workshop richt zich naar beginnende én meer ervaren BBQ-liefhebbers, die hun eigen toestel
optimaal willen leren gebruiken, en tot beginnende talenten, die deze avond vooral ‘tips & tricks’
willen sprokkelen, om van elke barbecue thuis of bij vrienden een culinair feest te maken.
locatie BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://www.teakpoint.be/
AdresUitverkocht Tapas & fingerfood
-
Taps & Fingerfood
30/06/2017
19:00 - 22:30
Deze POP UP BBQ ACADEMY vindt plaats in samenwerking met BBQchef Luc Sierens & Teakpoint.
Bij het begin van de zomer, gaan we samen aan de slag en ontdekken we minder gekende barbecuegerechten
uit dichtbij én veraf gelegen vakantiebestemmingen! We houden het deze avond bij kleine(re) gerechtjes,
die ideaal zijn voor een tuinfeest of een gezellig samenzijn op een zonnig terras. Tapas & fingerfood,
het kan allemaal ook perfect op de barbecue!
We gaan zoals steeds aan de slag op diverse toestellen: kamado, Boretti-gasbarbecue, Ofyr en Oklahoma.
De workshop richt zich naar beginnende én meer ervaren BBQ-liefhebbers, die hun eigen toestel
optimaal willen leren gebruiken, en tot beginnende talenten, die deze avond vooral ‘tips & tricks’
willen sprokkelen, om van elke barbecue thuis of bij vrienden een culinair feest te maken.
locatie BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://www.teakpoint.be/
AdresVerlopen Foodpairing op de BBQ
-
Foodpairing
26/05/2017
19:00 - 22:30
Deze POP UP BBQ ACADEMY vindt plaats in samenwerking met BBQchef Luc Sierens & Teakpoint.
Leren combineren, dat is het opzet van deze workshop!!
Al te vaak blijven we vastzitten in ‘wat we gewoon zijn’… we leren eens buiten de lijntjes kleuren,
verrassende nieuwe marinades, ongewone vlees-viscombinaties (Surf & Turf), onbekende bijgerechten…
het komt allemaal volop aan bod in deze sessie!
We gaan zoals steeds aan de slag op diverse toestellen: kamado, Boretti-gasbarbecue, Ofyr en Oklahoma.
De workshop richt zich naar beginnende én meer ervaren BBQ-liefhebbers, die hun eigen toestel
optimaal willen leren gebruiken, en tot beginnende talenten, die deze avond vooral ‘tips & tricks’
willen sprokkelen, om van elke barbecue thuis of bij vrienden een culinair feest te maken.
locatie BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://www.teakpoint.be/
AdresVerlopen Lente op de BBQ
-
LenteBBQ
14/04/2017
19:00 - 22:30
Deze POP UP BBQ ACADEMY vindt plaats in samenwerking met BBQchef Luc Sierens & Teakpoint.
Met verse lenteproducten maken we enkele verrassende hapjes, we creëren een leuk
visvoorgerecht én een hoofdgerecht met vlees, in combinatie met diverse groenten die we
ook grillen en wokken. Ook het dessert krijgt een onmiskenbare barbecue-touch.
We gaan aan de slag op diverse toestellen: kamado, Boretti-gasbarbecue, Ofyr en Oklahoma.
De workshop richt zich naar beginnende én meer ervaren BBQ-liefhebbers, die hun eigen toestel
optimaal willen leren gebruiken, en tot beginnende talenten, die deze avond vooral ‘tips & tricks’
willen sprokkelen, om van elke barbecue thuis of bij vrienden een culinair feest te maken.
locatie BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://www.teakpoint.be/
AdresVerlopen Masterclass Vis en Schaaldieren
-
Masterclass Vis
22/06/2017
19:00 - 22:30
Vis is al langer een ‘hit’ op de barbecue… toch aarzelen heel wat BBQ-fanaten nog bij hun keuze van vis of schaaldieren. Probeer ook eens wat anders dan de traditionele ‘zalm’ of de alomtegenwoordige scampi!! Verrassende gerechten met al het lekkers uit de zee, voorgesteld door een ervaren chef die graag onze Noordzeevis op de kaart zet!! Wie dat mag zijn?? Come and see (of sea, dat kan ook!!)…
Verlopen Culinair: vaderdagmenu ‘echte mannen spelen met vuur’
-
Culinaire BBQ
08/06/2017
19:00 - 22:30
Een feestelijke dag vraagt om een feestelijk menu met net dat ietsje méér… Lukt dat ook op de barbecue? Natuurlijk wel… wij leren je hoe je gasten te verwennen met een feestelijk menu, met de barbecue in de hoofdrol, met een beperkte voorbereiding en op een manier zodat je zelf als grillmaster ook kan meegenieten met je gasten. Probeer het ook uit op je verjaardagsfeest, je huwelijksjubileum, je afstudeer-party, de pensionering van je schoonmoeder… Succes gegarandeerd!!
Vrouwen zijn uiteraard ook van harte welkom!!
Verlopen Culinair: moederdagmenu op de BBQ
-
Culinaire BBQ
11/05/2017
19:00 - 22:30
Een feestelijke dag vraagt om een feestelijk menu met net dat ietsje méér… Lukt dat ook op de barbecue? Natuurlijk wel… wij leren je hoe je gasten te verwennen met een feestelijk menu, met de barbecue in de hoofdrol, met een beperkte voorbereiding en op een manier zodat je zelf als grillmaster ook kan meegenieten met je gasten. Probeer het ook uit op je verjaardagsfeest, je huwelijksjubileum, je afstudeer-party, de pensionering van je schoonmoeder… Succes gegarandeerd!!
Verlopen Masterclass Vlees met slager-traiteur Jonas Demedts
-
Masterclass Vlees
20/04/2017
19:00 - 22:30
We werken graag met groenten, hebben niets tegen vis… maar deze avond leggen we graag de nadruk op ‘vlees’!! ‘Meesterslager’ en BBQ-expert Jonas vertelt ons alles over de gekende, maar ook minder gekende stukken vlees die geschikt zijn voor de BBQ. Wat grillen we, wat barbecueën we, op welke manier komen de ‘pure’ smaken het best tot hun recht, zonder overdaad aan kruiden of marinades?