A single event that spans one or more consecutive days. Attendee’s register for the first date-time only
Verlopen Yankee BBQ in the backyard
-
Yankee BBQ
06/03/2017
19:00 - 22:30
Amerikaanse BBQ gerechten op de Q. Verrassend, smaakvol en eigenzinnig.
Staan op oa op het menu:
- Moinkballs
- Atomic Buffalo Turds
- BBQ sauce
- Spare Ribs ACADEMY style
- Picanha
- Marshmellows
- …
Toestellen: keramische barbecue, gasbarbecue, braai, Oklahoma smoker, grill
locatie BBQ Academy Gavere
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen Masterclass Vis – Jeroen Hazebroek
-
Masterclass Vis
18/06/2017
13:00 - 17:00
Jeroen Hazebroek is geen onbekende in de BBQwereld.
Hij is de chef-kok en afwasser van Het Kookvuur. Hij heeft 30 jaar barbecue-ervaring en meer dan negen jaar ervaring met koken op de Big Green Egg.
De afgelopen zeven jaar verzorgde Jeroen tientallen demonstraties en workshops verzorgd voor groepen tot 165 personen.
De locaties zijn zo gevarieerd als Suriname, Zuid-Frankrijk, Oekraïne en uw achtertuin.
Voor de Eggsperience hebben we Eggs van allerlei maten, met alle accessoires voor roken, grillen en broodbakken.
Als u vragen heeft over andere soorten kamado’s of open vuur bereidingen kunnen wij dat ook in een workshop verwerken.
Jeroen is tevens auteur van ‘Hete Kolen’ en ‘Hete Vuren’. Twee barbecueboeken die niet mogen ontbreken op uw boekenplank!
locatie BBQ Academy Enspijk NL
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen Masterclass Vlees – Jeroen Hazebroek
-
Masterclass Vlees
17/06/2017
13:00 - 17:00
Keuze van het vlees, onderdelen en oorsprong. Middel-lange bereidingen zoals een procureur/spiering, picanha en cote de boeuf. Initial sear en end sear. Meerdere steaks zoals schouderhaas, inside skirt of flank steak, omloop en onglet (niet allen), directe technieken. Cursus materiaal – Hete Vuren
Toestellen: Kettle Grills & Big Green Egg
Jeroen Hazebroek is geen onbekende in de BBQwereld.
Hij is de chef-kok en afwasser van Het Kookvuur. Hij heeft 30 jaar barbecue-ervaring en meer dan negen jaar ervaring met koken op de Big Green Egg.
De afgelopen zeven jaar verzorgde Jeroen tientallen demonstraties en workshops verzorgd voor groepen tot 165 personen.
De locaties zijn zo gevarieerd als Suriname, Zuid-Frankrijk, Oekraine en uw achtertuin.
Voor de Eggsperience hebben we Eggs van allerlei maten, met alle accessoires voor roken, grillen en broodbakken.
Als u vragen heeft over andere soorten kamado’s of open vuur bereidingen kunnen wij dat ook in een workshop verwerken.
Jeroen is tevens auteur van ‘Hete Kolen’ en ‘Hete Vuren’. Twee barbecueboeken die niet mogen ontbreken op uw boekenplank!
locatie BBQ Academy Enspijk NL
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen Masterclass Big Green Egg – Jeroen Hazebroek
-
09/04/2017
13:00 - 17:00
Masterclass specifiek voor de Big Green Egg gebruiker. Middel-lange bereidingen zoals een procureur/spiering, picanha en cote de boeuf. Initial sear en end sear. Hele vogels op de standaard. Vis: roken vs plank bereiding. Groenten poffen en bakken, dessert.
Jeroen Hazebroek is geen onbekende in de BBQwereld.
Hij is de chef-kok en afwasser van Het Kookvuur. Hij heeft 30 jaar barbecue-ervaring en meer dan negen jaar ervaring met koken op de Big Green Egg.
De afgelopen zeven jaar verzorgde Jeroen tientallen demonstraties en workshops verzorgd voor groepen tot 165 personen.
De locaties zijn zo gevarieerd als Suriname, Zuid-Frankrijk, Oekraine en uw achtertuin.
Voor de Eggsperience hebben we Eggs van allerlei maten, met alle accessoires voor roken, grillen en broodbakken.
Als u vragen heeft over andere soorten kamado’s of open vuur bereidingen kunnen wij dat ook in een workshop verwerken.
Jeroen is tevens auteur van ‘Hete Kolen’ en ‘Hete Vuren’. Twee barbecueboeken die niet mogen ontbreken op uw boekenplank!
locatie BBQ Academy Enspijk NL
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen Basistechnieken Big Green Egg – Jeroen Hazebroek
-
Masterclass BGE
08/04/2017
13:00 - 17:00
Een Egg per 3-4 personen. De volgende technieken komen aan bod: Aansteken, op temperatuur brengen en houden, roken, grillen, pizza-bakken en dessert. Cursus Materiaal – Hete Kolen
Jeroen Hazebroek is geen onbekende in de BBQwereld.
Hij is de chef-kok en afwasser van Het Kookvuur. Hij heeft 30 jaar barbecue-ervaring en meer dan negen jaar ervaring met koken op de Big Green Egg.
De afgelopen zeven jaar verzorgde Jeroen tientallen demonstraties en workshops verzorgd voor groepen tot 165 personen.
De locaties zijn zo gevarieerd als Suriname, Zuid-Frankrijk, Oekraïne en uw achtertuin.
Voor de Eggsperience hebben we Eggs van allerlei maten, met alle accessoires voor roken, grillen en broodbakken.
Als u vragen heeft over andere soorten kamado’s of open vuur bereidingen kunnen wij dat ook in een workshop verwerken.
Jeroen is tevens auteur van ‘Hete Kolen’ en ‘Hete Vuren’. Twee barbecueboeken die niet mogen ontbreken op uw boekenplank!
locatie BBQ Academy Enspijk NL
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen Basistechnieken Big Green Egg – Jeroen Hazebroek
-
Basis Big Green Egg
25/03/2017
13:00 - 17:00
Een Egg per 3-4 personen. De volgende technieken komen aan bod: Aansteken, op temperatuur brengen en houden, roken, grillen, pizza-bakken en dessert. Cursus Materiaal – Hete Kolen
Jeroen Hazebroek is geen onbekende in de BBQwereld.
Hij is de chef-kok en afwasser van Het Kookvuur. Hij heeft 30 jaar barbecue-ervaring en meer dan negen jaar ervaring met koken op de Big Green Egg.
De afgelopen zeven jaar verzorgde Jeroen tientallen demonstraties en workshops verzorgd voor groepen tot 165 personen.
De locaties zijn zo gevarieerd als Suriname, Zuid-Frankrijk, Oekraïne en uw achtertuin.
Voor de Eggsperience hebben we Eggs van allerlei maten, met alle accessoires voor roken, grillen en broodbakken.
Als u vragen heeft over andere soorten kamado’s of open vuur bereidingen kunnen wij dat ook in een workshop verwerken.
Jeroen is tevens auteur van ‘Hete Kolen’ en ‘Hete Vuren’. Twee barbecueboeken die niet mogen ontbreken op uw boekenplank!
locatie BBQ Academy Enspijk NL
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen Masterclass Big Green Egg – Jeroen Hazebroek
-
Masterclass BGE
26/03/2017
13:00 - 17:00
Masterclass specifiek voor de Big Green Egg gebruiker. Middel-lange bereidingen zoals een procureur/spiering, picanha en cote de boeuf. Initial sear en end sear. Hele vogels op de standaard. Vis: roken vs plank bereiding. Groenten poffen en bakken, dessert.
Jeroen Hazebroek is geen onbekende in de BBQwereld.
Hij is de chef-kok en afwasser van Het Kookvuur. Hij heeft 30 jaar barbecue-ervaring en meer dan negen jaar ervaring met koken op de Big Green Egg.
De afgelopen zeven jaar verzorgde Jeroen tientallen demonstraties en workshops verzorgd voor groepen tot 165 personen.
De locaties zijn zo gevarieerd als Suriname, Zuid-Frankrijk, Oekraine en uw achtertuin.
Voor de Eggsperience hebben we Eggs van allerlei maten, met alle accessoires voor roken, grillen en broodbakken.
Als u vragen heeft over andere soorten kamado’s of open vuur bereidingen kunnen wij dat ook in een workshop verwerken.
Jeroen is tevens auteur van ‘Hete Kolen’ en ‘Hete Vuren’. Twee barbecueboeken die niet mogen ontbreken op uw boekenplank!
locatie BBQ Academy Enspijk NL
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen Basistechnieken Big Green Egg – Jeroen Hazebroek
-
11/02/2017
13:00 - 17:00
Een Egg per 3-4 personen. De volgende technieken komen aan bod: Aansteken, op temperatuur brengen en houden, roken, grillen, pizza-bakken en dessert. Cursus Materiaal – Hete Kolen
Jeroen Hazebroek is geen onbekende in de BBQwereld.
Hij is de chef-kok en afwasser van Het Kookvuur. Hij heeft 30 jaar barbecue-ervaring en meer dan negen jaar ervaring met koken op de Big Green Egg.
De afgelopen zeven jaar verzorgde Jeroen tientallen demonstraties en workshops verzorgd voor groepen tot 165 personen.
De locaties zijn zo gevarieerd als Suriname, Zuid-Frankrijk, Oekraine en uw achtertuin.
Voor de Eggsperience hebben we Eggs van allerlei maten, met alle accessoires voor roken, grillen en broodbakken.
Als u vragen heeft over andere soorten kamado’s of open vuur bereidingen kunnen wij dat ook in een workshop verwerken.
Jeroen is tevens auteur van ‘Hete Kolen’ en ‘Hete Vuren’. Twee barbecueboeken die niet mogen ontbreken op uw boekenplank!
locatie BBQ Academy Enspijk NL
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen Masterclass Big Green Egg – Jeroen Hazebroek
-
Masterclass BGE
12/02/2017
13:00 - 17:00
Masterclass specifiek voor de Big Green Egg gebruiker. Middel-lange bereidingen zoals een procureur/spiering, picanha en cote de boeuf. Initial sear en end sear. Hele vogels op de standaard. Vis: roken vs plank bereiding. Groenten poffen en bakken, dessert.
De afgelopen zeven jaar verzorgde Jeroen tientallen demonstraties en workshops verzorgd voor groepen tot 165 personen.
De locaties zijn zo gevarieerd als Suriname, Zuid-Frankrijk, Oekraïne en uw achtertuin.
Voor de Eggsperience hebben we Eggs van allerlei maten, met alle accessoires voor roken, grillen en broodbakken.
Als u vragen heeft over andere soorten kamado’s of open vuur bereidingen kunnen wij dat ook in een workshop verwerken.
Jeroen is tevens auteur van ‘Hete Kolen’ en ‘Hete Vuren’. Twee barbecueboeken die niet mogen ontbreken op uw boekenplank!
locatie BBQ Academy Enspijk NL
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://bbqacademy.be/
AdresVerlopen Vlees en vis op de barbecue
-
Zomers grillen & barbecueën
27/06/2017
19:00 - 22:30