A single event that spans one or more consecutive days. Attendee’s register for the first date-time only
Uitverkocht THEMA – Burger Mania
-
20/09/2016
19:00 - 23:00
Word de beste burger bakker van u regio met deze cursus kan je na 1 avond de lekkerste burgers maken van kip over vis tot wagyu
Alles vers bereid op de diverse bbq toestellen, met gegrilde groenten en super sausjes ( tuurlijk ook zelf gemaakt)
Dit betreft een nieuwe cursus ( geen herhaling )
Verlopen Thema – Werken op de Kamado
-
24/08/2016
19:00 - 22:00
We gaan werken op de Primo, op de Monolith, op de Saffire…
Een woordje technische uitleg over ontstaan en werking van een ‘kamado’,
daarna gaan we meteen aan de slag! We ontdekken drie manieren van ‘koken’ op deze toestellen:
direct grillen, indirect ‘low-and-slow’ garen én rechtstreeks bakken op de pizzasteen.
Op het menu staan o.a. verse pizza’s & focaccia, kort gegrilde rundsfilet, zuiderse lams-kofta op spiesjes,
visbrochette met kokos & koriander, kalkoenfilet met honingmosterdsaus… alles natuurlijk voorzien van diverse bijgerechtjes!
Ook aan een lekker zomers nagerecht van de kamado wordt gedacht…
Vlug inschrijven is de boodschap want volzet = volzet.
locatie BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://www.teakpoint.be/
AdresUitverkocht oklahoma, braai, enz…. alles met hout
Tel nr. Event: 03 7777240
-
Hout
22/09/2016
19:00 - 22:30
oklahoma, braai,enz….. alles met hout.
Zeus, Grieks varken van de berg olympus
Iberico rund
zomer hert
dit zijn al enkele stukken die zeker op de rooster gaan.
Verlopen BELGIË op de BBQ – 20 JULI 2016 – 19u tot 22u
-
20/07/2016
19:00 - 22:00
BELGIË boven… we werken vanavond alleen maar met Belgische producten, die we met plezier
het vuur aan de schenen zullen leggen. Het beste varkensvlees, wit-blauw rundsvlees, Noordzeevis,
smakelijk gecombineerd met dagverse groenten van Belgische bodem.
En we verrassen met een héél ongewoon (en typisch Belgisch) dessert op de barbecue…
We werken in groepjes samen om alles voor te bereiden, daarna gaan we meteen aan de slag
op de Boretti gasbarbecue, de kamado (Saffire en Monolith) en de mobiele Oklahoma smoker.
Zo ontdekken we de verschillen tussen de verschillende bereidingswijzen: direct en indirect, op gas, houtskool
en houtgestookt, we ontdekken wat snel gegrild dient te worden en welk gerecht eerder vraagt om ‘low-and-slow’.
Maar bovenal genieten we van een gezellig avondje samen met beginnende of meer ervaren barbecueliefhebbers,
we genieten van lekkere gerechten, de koelkast met (fris)drank staat binnen handbereik en we gaan naar huis
met een overzichtelijke handleiding om alles thuis zelf uit te proberen.
Onze pop-up-locatie bevindt zich in de reuze BBQ-tent op de parking van het tuinmeubel-, buitenkeuken-, barbecue-
en loungeparadijs Teakpoint te Zwalm.
locatie BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://www.teakpoint.be/
AdresVerlopen ZOMER op de BBQ – 15 JUNI 2016 – 19u tot 22u
-
15/06/2016
19:00 - 22:00
We voelen de vakantiekriebels al…
ZOMER op barbecue: we laten ons inspireren door een aantal klassiekers uit de Franse, Italiaanse, Spaanse
en Griekse keuken, waar we een BBQ-variant van maken. Er kan veel méér dan je soms vermoedt:
pizza’s, clafoutis, tortilla’s, souvlaki, gemista… al dat lekkers kan (natuurlijk) ook op de barbecue.
We werken in groepjes samen om alles voor te bereiden, daarna gaan we meteen aan de slag
op de Boretti gasbarbecue, de kamado (Saffire en Monolith) en de mobiele Oklahoma smoker.
Zo ontdekken we de verschillen tussen de verschillende bereidingswijzen: direct en indirect, op gas, houtskool
en houtgestookt, we ontdekken wat snel gegrild dient te worden en welk gerecht eerder vraagt om ‘low-and-slow’.
Maar bovenal genieten we van een gezellig avondje samen met beginnende of meer ervaren barbecueliefhebbers,
we genieten van lekkere gerechten, de koelkast met (fris)drank staat binnen handbereik en we gaan naar huis
met een overzichtelijke handleiding om alles thuis zelf uit te proberen.
Onze pop-up-locatie bevindt zich in de reuze BBQ-tent op de parking van het tuinmeubel-, buitenkeuken-, barbecue-
en loungeparadijs Teakpoint te Zwalm.
locatie BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://www.teakpoint.be/
AdresUitverkocht TAPAS op de BBQ – 18 MEI 2016 – 19u tot 22u
-
18/05/2016
19:00 - 22:00
TAPAS op de barbecue: dit keer bereiden we een waaier aan kleinere gerechtjes, o.a. MOINK Balls,
gevulde paddenstoelen, mini bruschetta’s, in combinatie met kleurrijke groenteslaatjes, ideaal voor een BBQ-buffet.
We werken in groepjes samen om alles voor te bereiden, daarna gaan we meteen aan de slag
op de Boretti gasbarbecue, de kamado (Saffire en Monolith) en de mobiele Oklahoma smoker.
Zo ontdekken we de verschillen tussen de verschillende bereidingswijzen: direct en indirect, op gas, houtskool
en houtgestookt, we ontdekken wat snel gegrild dient te worden en welk gerecht eerder vraagt om ‘low-and-slow’.
Maar bovenal genieten we van een gezellig avondje samen met beginnende of meer ervaren barbecueliefhebbers,
we genieten van lekkere gerechten, de koelkast met (fris)drank staat binnen handbereik en we gaan naar huis
met een overzichtelijke handleiding om alles thuis zelf uit te proberen.
Onze pop-up-locatie bevindt zich in de reuze BBQ-tent op de parking van het tuinmeubel-, buitenkeuken-, barbecue-
en loungeparadijs Teakpoint te Zwalm.
locatie BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://www.teakpoint.be/
AdresVerlopen LENTE op de BBQ – 27 APRIL 2016 – 19u tot 22u
-
27/04/2016
19:00 - 22:00
LENTE op de barbecue: diverse seizoensgerechten met witte en groene asperges (en andere lentegroenten)
gecombineerd met o.a. lamsvlees en zeewolf.
We werken in groepjes samen om alles voor te bereiden, daarna gaan we meteen aan de slag
op de Boretti gasbarbecue, de kamado (Saffire en Monolith) en de mobiele Oklahoma smoker.
Zo ontdekken we de verschillen tussen de verschillende bereidingswijzen: direct en indirect, op gas, houtskool
en houtgestookt, we ontdekken wat snel gegrild dient te worden en welk gerecht eerder vraagt om ‘low-and-slow’.
Maar bovenal genieten we van een gezellig avondje samen met beginnende of meer ervaren barbecueliefhebbers,
we genieten van lekkere gerechten, de koelkast met (fris)drank staat binnen handbereik en we gaan naar huis
met een overzichtelijke handleiding om alles thuis zelf uit te proberen.
Onze pop-up-locatie bevindt zich in de reuze BBQ-tent op de parking van het tuinmeubel-, buitenkeuken-, barbecue-
en loungeparadijs Teakpoint te Zwalm
locatie BBQ Academy POP-UP @ Teakpoint
Telefoon: 0471 98 39 32 (Davy)
Locatie website: http://www.teakpoint.be/
AdresVerlopen Keramisch BBQ
Tel nr. Event: 03 777 72 40
-
Keramisch BBQ Sint-Niklaas
06/04/2016
19:00 - 22:30
leren werken met een keramisch toestel of uw kennis verfijnen.
De volledige uitleg van de voordelen van werken met de kamado.
interessant voor diegene die overwegen zo een toestel aan te schaffen.
We bereiden zowel vis, vlees als groenten met de verschillende technieken (grillen, BBQ, roken, Low & slow)
Verlopen Streetfood
Tel nr. Event: 03 777 72 40
-
Streetfood van over heel de wereld
26/04/2016
19:00 - 22:30
streetfood van over heel de wereld.
Van Europees tot Amerikaans tot Oosterse gerechten
Verlopen Basis leer uw toestel kennen / simpele gerechten
Tel nr. Event: 03 777 72 40
-
basis: leer uw toestel kennen / simpele gerechten
07/04/2016
19:00 - 22:30
uitleg over de verschillende toestellen. Verschil gas, houtskool en hout.
Werk op deze avond met het toestel van uw keuze.